Asiakkaamme sanovat sen parhaiten!

Meidät tunnetaan erinomaisten oppimisympäristöjen kehittämisen lisäksi siitä, että teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Asiakas on aina ollut meillä keskiössä ja niin tulee aina olemaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaillamme on aito mahdollisuus vaikuttaa kehitystyöhön. Me kuuntelemme, ideoimme ja suunnittelemme yhdessä. Ja tästä syystä asiakkaamme käyttävät palveluitamme vuosia.

Hienot asiakastarinat ovat merkki luottamuksesta, jonka olemme ansainneet asiakkaidemme keskuudessa. Käyttötapausten avulla on helpompi tutustua Priimaan ja huomata, miten hyvin se taipuu erilaisin koulutustarpeisiin. Katso alta lisää!

Katso video
Asiakastarina:
Labquality

”Priiman käyttöönotto oli nopeaa ja sujuvaa.”

Priiman avulla koulutusten suunnittelu, päivittäminen, tehtävien ja sisällön luonti on aidosti Labqualityn omissa käsissä. Priima kehittyy nopeasti ja Saarni Learning kuuntelee asiakkaiden toiveita erinomaisesti. Katso Labqualityn asiakastarina oheiselta videolta!

Asiakastarina:
ZetaDisplay

”Saarni Learningilla on huomattavan paljon tietotaitoa oppimis­ympäristöistä ja niiden toimivuudesta.”

ZetaDisplaylla nousi esiin tarve miettiä uutta toimintamallia asiakaskoulutukseen, sillä olemassa olevat henkilöresurssit eivät riittäneet palvelemaan kasvavaa asiakaskoulutusmäärää. Lue ZetaDisplayn asiakastarina!

Katso video

Asiakastarina:
Työturvallisuuskeskus

”Vertailimme lukuisia eri alustoja, joista Priima valikoitui tiukkojen kriteerien pohjalta.”

Työturvallisuuskeskus kokee, että Priima on toimintavarma, kustannustehokas, selkeä ja helppokäyttöinen. Priiman käyttöönotto kannatti, sillä asiakaspalautteen keskiarvo nousi jo ensimmäisen toimintavuoden aikana. Katso Työturvallisuuskeskuksen esitys oheiselta videolta!

Asiakastarina:
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, SUH

”Jatkoimme luotettavan yhteistyö-kumppanin kanssa.”

Etäopiskeluaikana Priiman käyttö SUH:ssa on lisääntynyt todella paljon. He uskovat, että Priiman kehitys ei jää paikoilleen ja Saarni Learning on valmis haastamaan itseään aina tarpeen mukaan. Lue SUH:in asiakastarina!