Totara Talent Experience Platform

Totara Talent Experience Platform -palvelun avulla toteutatte kaikki oppimiseen, osallistamiseen ja osaamiseen liittyvät toiminnot yhden yhdistävän alustan avulla. Kokonaisuus rakentuu Learn, Engage ja Perform -palveluista, jotka voidaan ottaa käyttöön yksitellen tai yhdessä.

Vapaus oppia.

Totara Learn vastaa perinteisten oppimisympäristöjen rajoitteisiin adaptiivisella ja laajennettavissa olevalla ratkaisulla. Palvelu taipuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin ja on joustavasti mukautettavissa organisaation koulutustarpeista riippuen.

Koulutuksia voidaan kohdentaa halutulle kohderyhmälle ja oppijat pystytään ohjaamaan oikeisiin kokonaisuuksiin oppimispolkujen avulla. Opiskelu on päätelaiteriippumatonta ja palvelu on käyttäjäystävällinen. Verkkokoulutuksiin voi osallistua myös organisaation ulkopuolisia sidosryhmiä, kuten asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tilapäisiä työntekijöitä. Learn tarjoaa myös kattavat raportointityökalut.

Totara Learn on käytössä tuhansilla organisaatioilla ympäri maailmaa ja käyttäjiä on noin 19 miljoonaa.

Voimaannuttava Learning Experience Platform (LXP).

Helppokäyttöisen Totara Engage -palvelun avulla sitoutetaan työntekijät hyödyntämällä yhteistyötä ja epävirallista oppimista. Oppijat saavat oikeanlaista koulutusta, resursseja ja tietoa juuri oikeaan aikaan työn ohessa.

Soittolistojen avulla helpotetaan kaikenlaisen sisällön jakamista ja ylläpitoa mikro-oppimisesta, artikkeleista ja blogeista valokuviin, podcasteihin ja videoihin. Vertaisvuorovaikutus täydentää muodollisia oppimisohjelmia- ja prosesseja. Totara Engage on integroitavissa palveluihin, kuten Microsoft Teams, Slack, Totara Learn ja Totara Perform.

Totara Engage tukee tuottavuuden, suorituskyvyn ja motivaation lisäämistä tehokkaasti.

Suorituskyky uusiin ulottuvuuksiin.

Totara Perform -palvelu yhdistää edistyksellisimmät vertaispalautekäytännöt sekä jatkuvat ja perinteiset suorituksen johtamiskäytännöt täysin uudella tavalla. Palvelun joustavuuden ansiosta suorituskyvyn johtamisprosessit voidaan räätälöidä vastaamaan aidosti yrityksen tarpeita.

Perform auttaa tehostamaan perinteisiä arviointeja säännöllisillä tarkistuksilla, palautteilla ja muilla jatkuvilla suorituskyvyn johtamistoimilla. Palvelun graafisen raportoinnin avulla huomataan nopeasti, mikä toimii, pysytytään tarvittaessa tukemaan sekä tunnistamaan menestyjät.

Totara Perform tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut vahvasti suorituskykyisen organisaatiokulttuurin vaalimiseen.

Pyydä ilmainen Totara-esittely!