Mutkaton oppimisympäristö kuuluu kaikille.

Moderni Priima oppimisympäristö sopii kaikenkokoisille toimijoille alasta riippumatta. Priimalla toteutatte verkkokoulutukset helposti ja kustannustehokkaasti. Osaamisen kehittäminen voi olla Priiman avulla organisaationne kilpailuetu. Lisäksi saatte meistä luotettavan palveluntarjoajan, joka kulkee koko ajan matkassa mukana.

Monipuolinen ja mukautuva Priima oppimisalusta.

Hyvä oppimisympäristö tukee sujuvaa sisällöntuotantoa. Priimalla verkkokurssien rakentaminen onnistuu helposti, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi sisällöntuottaja. Priiman omat työkalut yhdistettyinä ulkoisiin työkaluihin tarjoaa lyömättömän kombon motivoivien verkkokurssien rakentamiseen.

Ketterä käyttöönotto

Käyttöönotto voi olla hyvinkin nopea, mutta tarvittaessa hoidamme integraatiot ja mahdolliset muut projektit tehokkaasti. Katsotaan yhdessä, mikä palvelee teidän tarpeita ja käyttöä parhaiten! Voit myös tutustua Priima-oppaan avulla käyttöönotossa huomioitaviin asioihin jo etukäteen.

Priima-ympäristön hallinnointi

Priima oppimisalustaa on helppo hallinnoida ja ympäristön voi brändätä. Käyttäjien hallinnointiin on monipuolisia työkaluja, kuten kustomoitavat rekisteröitymissivut. Kursseja voidaan kohdentaa halutulle ryhmälle automaattisesti.

Priima Akatemia

Asiakkaamme saavat käyttöönsä Priima Akatemian, jonka kautta voi opiskella Priimaa Priimassa! Akatemia tarjoilee upeita ideoita ja vinkkejä Priiman käyttöön liittyen sekä meiltä että asiakkailtamme.

Monipuoliset lisäpalvelut

Optiona mediapalvelu videoille ja lisälevytila. Priima Switch -palvelun avulla Priima-kurssi voidaan jakaa toiselle alustalle. Mahdollisuus Oppia.fi-yhteyteen.
Lisäksi Ohjekeskus tarjoaa kattavat käyttöohjeet ja ohjevideot asiakkaillemme.

Kotimainen palvelu

Priima oppimisalusta, kuten muutkin Saarni Cloud Saas-yhteisön palvelut, on aidosti suomalainen ja sille on myönnetty kotimaisuuden takaava avainlippu. Priimaa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa ja tietoturva on meille tärkeä asia.

Priiman ominaisuudet

Käyttäjäystävällinen ja moderni käyttökokemus.

Vaikuttavat sisällöntuotanto-mahdollisuudet.

Muiden palveluiden helppo integrointi Priimaan rajapintojen avulla.

Oppimispolkujen avulla voidaan poluttaa oppijoita adaptiivisesti.

Selkeät ja mukautettavat raportointityökalut sekä kouluttajalle että oppijalle.

Monipuoliset tukipalvelut: Helpdesk, Ohjekeskus ja Priima Akatemia.

Kursseista voidaan myöntää Open Badges -osaamismerkkejä.

Dynaamisten ryhmien avulla voidaan kohdentaa kursseja tehokkaasti.

Useita kirjautumistapoja. Myös vahva tunnistautuminen.

Jäikö kysyttävää?

Olemme koonneet muutamia vastauksia kysymyksiin, joita joskus saamme Priima-oppimisympäristöön liittyen.