Meistä

Yhdessä onnistumme.

Kiinnitämme erityistä huomioita pieniinkin yksityiskohtiin, jotta palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme kaikille mahdollisuuden laadukkaaseen oppimisympäristöön, jonka avulla innostetaan ja motivoidaan kehittämään omaa osaamista.

Digitaalinen sujuvuus kouluttamisessa on vain yhteydenoton päässä!

Vankkaa osaamista.

Saarni Learning Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua liittyen oppimisympäristöihin, koulutukseen ja konsultointiin. Keskiössä kaikessa tekemisessämme on aina asiakas.

Palkittujen ratkaisujemme taustalla ovat pitkä kokemus alalta sekä kyky kehittää toimintaamme jatkuvasti. Palveluihimme kuuluvat Priima-, Totara- ja Optima-oppimisympäristöt.

Tiimimme koostuu 15 upeasta ja osaavasta työntekijästä. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Osa asiantuntijoistamme on työskennellyt verkko-oppimisen parissa jo 90-luvulta saakka. Osaamista ja tietoa meiltä siis kyllä löytyy! Viime vuosina tiimimme on laajentunut uusilla työntekijöillä, jotka tuovat uutta ja tuoretta näkökulmaa toimintoihimme.

Pitkäkestoiset asiakassuhteet, korkea asiakastyytyväisyys ja jatkuva tuotekehitys yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Olemme tunnettu ja arvostettu toimija oppimisalustojen tuottajana. Lisäksi tavoitteinamme ovat asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeen ymmärtäminen sekä asiakkaan tukeminen palvelun hyödyntämisessä parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille on selvää, että palveluidemme tulee olla tietoturvallisia. Järjestämme palveluidemme tietoturvatestauksia, seuraamme turvallisuuteen liittyviä julkaisuja ja päivitämme palveluitamme vastaamaan uusia määrityksiä. Toimintatapamme perustuu yrityksemme sisäiseen laatukäsikirjaan, johon on määritelty riskinhallinta, prosessit sekä suunnitelmat.