Laadukkaita verkkokursseja Priiman saloihin.

Loistavan Helpdeskin ja Ohjekeskuksen lisäksi asiakkaamme voivat tutustua Priimaan paremmin Priima Akatemiassa. Maksuttoman Priima Akatemian avulla asiakkaamme saavat käytännön vinkkejä ja ideoita omaan tekemiseen Priima-oppimisympäristössä.

Haluatko kurkata, miltä Priima näyttää? Voit rekisteröityä Akatemian julkiseen versioon alla.

Opiskele Priimaa Priimassa.

Akatemian avulla on helppo kerrata esimerkiksi käyttöönottokoulutuksessa läpikäytyjä asioita sekä perehtyä uusiin toiminnallisuuksiin, joita matkan varrella on tullut. Opiskella voi juuri silloin kuin itselle sopii. Organisaation uusien Priima-hallinnoijien ja -kouluttajien perehdyttäminen käy myös helpommin Akatemian avulla.

Kuten Priima-oppimisympäristö, myös Akatemia kehittyy vahvasti asiakastarpeiden ja -palautteiden pohjalta, joten kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa sisältöön, esittää toiveita ja kehittämisideoita. Jokainen kurssi sisältää aina palaute-mahdollisuuden ja myös Priima Akatemian
tiimiin voi olla yhteydessä.

Mikäli teillä on jo Priima käytössä, mutta sinulla ei ole tunnuksia Akatemiaan, ota meihin yhteyttä.

Priima Akatemia Live

Järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia Live-webinaareja noin kaksi kertaa kuussa. Tämä on oiva keino kuulla uusimmat Priima-uutiset meiltä, mitä uusia toiminnallisuuksia olemme Priimaan julkaisseet ja miten niitä voi käytännössä hyödyntää.

Priima Akatemia Liven avulla voimme oppia myös toisiltamme. Itsemme lisäksi ääneen pääsevät upeat asiakkaamme, jotka kertovat, miten he hyödyntävät Priimaa omissa koulutuksissaan.

Webinaareihin voi osallistua kuka tahansa, mutta niihin pitää ilmoittautua etukäteen. Tarkemmat tiedot kustakin webinaarista ja ilmoittautumislomakkeen löydät meidän Tapahtumat-sivulta.