Priimaa kehitetään laadukkaasti yhdessä

Discendumin kuluvan strategiakauden painopisteet ovat asiakkaat ja kumppanuudet, palvelukokonaisuus ja laadukas yhdessä tekeminen.

Priimaa kehitetään laadukkaasti yhdessä

Discendumin kuluvan strategiakauden painopisteet ovat asiakkaat ja kumppanuudet, palvelukokonaisuus ja laadukas yhdessä tekeminen. Kaikki nämä näkyvät tiiviisti Priiman kehittämisessä ja kaikessa toiminnassamme. Maaliskuussa käynnistetyt Priima Akatemia Live -webinaarit kiteyttävät oivallisesti kaikki nämä osa-alueet: Asiakkaamme kertovat omista prosesseistaan osaamisen kehittämisen ja oppimisen äärellä. Kumppanimme saavat tilaisuuden esitellä yhteistyömme mahdollisuuksia. Tietysti myös me kerromme uusista toiminnoista ja siitä, miten Priiman ominaisuuksia voi hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Yhdessä kehitämme Priimaa joka päivä, laadukkaasti.

Kehittämispolkua eteenpäin

Asiakastarpeen pohjalta kehitetään ensimmäinen versio toiminnosta tai toimintokokonaisuudesta, ja tätä versiota kehitetään tiiviisti eteenpäin palautteiden ja kokemusten pohjalta. Kehittämiseen kuuluu jatkuva priorisointi: Mitkä asiat ovat aidosti kaikkein tärkeimpiä ja oleellisimpia? Joskus suunnitelmat menevät uusiksi, kun todetaan yhdessä asiakkaiden kanssa, että tarpeet ovat eri syistä muuttuneet ja uudet haasteet kaipaavat huomiota. Muutos heijastuu näin tuotekehitykseen mutta myös prosessien kehittämiseen – aina välillä kannattaa pysähtyä pohtimaan, toimivatko prosessit ja työvälineet yhteen ja saavutetaanko niiden avulla halutut tavoitteet mahdollisimman sujuvasti. Priima Roadmap elää näiden tarpeiden ja tavoitteiden mukana, mutta ytimessä pysyy selkeä ja helppo käyttökokemus oppijalle.

Priimassa esimerkiksi yhteisöllisen oppimisen tarpeet haastoivat kehittämään viestikeskuksesta oppimisyhteisöjen kotipesän. Tämän kehitystyö jatkuu ja oppimisyhteisöjä voidaan tulevaisuudessa hyödyntää oppimisen tukena entistä monipuolisemmin. Oppimispolut taas taklaavat jatkossa monia oppimisen haasteita ja hidasteita mahdollistamalla yksilölliset ja adaptiiviset oppimispolut, joiden etenemistä voidaan suunnitella sekä toteuttaa erilaisten ehtojen ja valinnaisuuksien avulla. Toisaalta dynaamisten ryhmien entistäkin monipuolisempien ehtojen avulla voidaan kohdentaa oppimissisältöä tehokkaasti. Nämä toimintokokonaisuudet ovat konkreettisia esimerkkejä ketterän kehittämisen työskentelytavasta: jokainen sprintti ja julkaisu vie niitä eteenpäin. 

Oppimisen muotoilua

Osaamisen kehittäminen on monitahoinen prosessi, joka haastaa muotoilemaan oppimista monipuolisesti. Tehokas, motivoiva ja sitouttava oppiminen voi olla hyvin erilaista eri tilanteissa. Oppiminen on tavoitteellista treenaamista, oivalluksia ja kokemuksia, mutta myös ohjausta, valmentamista ja rinnalla kulkemista. Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset lähtökohdat osaamisen kehittämisen ja oppimisen toteuttamiseen Priimassa – sujuvia ja joustavia oppimisratkaisuja sekä motivoivia ja innostavia kokemuksia. Tällä hetkellä meillä on työn alla monia uusia ominaisuuksia, esimerkiksi omat työpöydät, kurssin tapahtumalohko, suosittelut ja materiaalienhallinnan uudistukset. Näiden kehittäminen etenee tiiviisti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Oppiminen, ideointi, luovuus ja uudenlaiset ratkaisut edellyttävät välillä myös lepoa ja lomaa, joten näillä ajatuksilla kohti kesää – ja syksyllä on sitten tiedossa monenlaista uutta!

Aurinkoista, rentouttavaa ja upeaa kesää!

Ystävällisin terveisin,
Priima-tiimi

P.S. Katso täältä aiempien Priima Akatemia Live -webinaarien tallenteet.

Lisää lukemista

Löydät nyt Priiman myös Neptonista!

Saarni Cloud -konserniin kuuluvan Saarni Nepton Oy:n Nepton-palvelun kaikilla asiakkailla on jatkossa käytössään Priima Lite -palvelutaso.

Priima päivittyi 4.2-versioon

Päivitimme Priiman 4.2-versioon. Tämä päivitys jatkaa ulkoasu-uudistuksen aloittamaa kehitystä ja nostaa omaa oppimista etualalle.

Inex Partners Oy: Osaamisen seuraaminen helpottui ja manuaalinen työ väheni modernilla Priimalla 

Inex Partners valitsi Saarni Learningin Priima oppimisympäristön turvallisuusperehdytystensä digitalisointiin.

Priima Akatemia Live 31.3.2023

Priima päivittyy 4.2-versioon keskiviikkona 29.3. Päivitys sisältää merkittäviä uudistuksia mm. Priiman työpöydälle, viesteihin ja ilmoituksiin. Päivityksen jälkeen perjantaina 31.3. klo …