Priiman ulkoasu uudistuu! Priima Akatemia Live 16.12.

Priiman ulkoasu uudistuu keskiviikkona 14.12. klo 18, kun Priima 4.0 julkaistaan! Uudistus lisää Priiman visuaalisuutta, selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tule mukaan Priima Akatemia Liveen perjantaina 16.12. klo 8.30-9.30 tutustumaan uudistukseen, sen taustoihin ja Priiman kehitykseen.

Saarni Learningille tuttuun tapaan Priiman uudistaminen lähti liikkeelle asiakkaidemme toiveista ja tarpeista. Hyvä käytettävyys on ollut meille sydämen asia aivan Priiman alkupäivistä saakka, ja nyt oli aika nostaa visuaalista ulkoasua asiakkaidemme toivomalle tasolle. Kun perusasiat ovat kunnossa, pystytään huomio kiinnittämään visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden rakentamiseen, mikä antaa tilaa oppimiselle ja keskittyy olennaiseen.

Päivitykseen keskittyvä Priima Akatemia Live järjestetään perjantaina 16.12. klo 8.30-9.30. Ilmoittaudu mukaan alla olevan painikkeen kautta. Tervetuloa!

Lisää lukemista

Tee tekoälystä hyvä renki

Haluan tuoda yhden ehkä varovaisesti kriittisen näkökulman tekoälykeskustelun ja jonkinlaisen pöhinäpuheen keskelle.  Tämän tekstin ydinpointit ChatGPT 4.0:n tiivistäminä:  Tekoäly ja …

Verkko-oppimisympäristö tukee osaamisen kehittämistä Veikkauksella

Elämyksillään ja peleillään iloa tuottavan Veikkauksen noin 50 omaa pelisalia, Casino Helsinki ja noin 4 000 myyntipistettä ympäri Suomen huolehtivat …

Alko tuottaa maailmanluokan asiakaspalvelua Priima-oppimisjärjestelmän tuella

Alko halusi parantaa toimintamalliaan henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Kehittämisen tapoja sekä tarpeita digitaaliselle oppimisympäristölle alettiin kartoittaa palvelumuotoiluprosessilla, jossa kuultiin muun muassa sisäisiä sidosryhmiä ja asiakkaita. Priima-oppimisalusta tukee alkolaisten kouluttautumista kohti näitä päämääriä.

Labqualityn koulutusmyynti kasvuun Priima-oppimisympäristöllä

Laadunarviointeja, konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja, sertifiointeja ja koulutuksia tarjoava Labquality auttaa asiakkaitaan osaamisen ja tietotaidon laadunvarmistuksessa muun muassa verkkokurssien avulla.