Priiman ulkoasu uudistuu! Priima Akatemia Live 16.12.

Priiman ulkoasu uudistuu keskiviikkona 14.12. klo 18, kun Priima 4.0 julkaistaan! Uudistus lisää Priiman visuaalisuutta, selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tule mukaan Priima Akatemia Liveen perjantaina 16.12. klo 8.30-9.30 tutustumaan uudistukseen, sen taustoihin ja Priiman kehitykseen.

Saarni Learningille tuttuun tapaan Priiman uudistaminen lähti liikkeelle asiakkaidemme toiveista ja tarpeista. Hyvä käytettävyys on ollut meille sydämen asia aivan Priiman alkupäivistä saakka, ja nyt oli aika nostaa visuaalista ulkoasua asiakkaidemme toivomalle tasolle. Kun perusasiat ovat kunnossa, pystytään huomio kiinnittämään visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden rakentamiseen, mikä antaa tilaa oppimiselle ja keskittyy olennaiseen.

Päivitykseen keskittyvä Priima Akatemia Live järjestetään perjantaina 16.12. klo 8.30-9.30. Ilmoittaudu mukaan alla olevan painikkeen kautta. Tervetuloa!

Lisää lukemista

Inex logistiikkakeskus trukki

Inex Partners Oy: Osaamisen seuraaminen helpottui ja manuaalinen työ väheni modernilla Priimalla 

Inex Partners valitsi Saarni Learningin Priima oppimisympäristön turvallisuusperehdytystensä digitalisointiin.

Priima Akatemia Live 31.3.2023

Priima päivittyy 4.2-versioon keskiviikkona 29.3. Päivitys sisältää merkittäviä uudistuksia mm. Priiman työpöydälle, viesteihin ja ilmoituksiin. Päivityksen jälkeen perjantaina 31.3. klo …

Sukeltajaliitto: Helppokäyttöisyys on oppimisympäristön tärkein ominaisuus seuratoiminnassa

Sukeltajaliiton koulutuspäällikkö Mika Rautiaisen mielestä Priima on koulutuksen toteuttajan ja oppijankin kannalta toimiva ja käytännöllinen ratkaisu.

Saarni Learningin porukkaa

Priimalle myönnetty Avainlippu

Saarni Learningin Priima oppimisalustalle on myönnetty Avainlippu, jonka saavat vain aidosti suomalaiset tuotteet.