Priiman ulkoasu uudistuu! Priima Akatemia Live 16.12.

Priiman ulkoasu uudistuu keskiviikkona 14.12. klo 18, kun Priima 4.0 julkaistaan! Uudistus lisää Priiman visuaalisuutta, selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Tule mukaan Priima Akatemia Liveen perjantaina 16.12. klo 8.30-9.30 tutustumaan uudistukseen, sen taustoihin ja Priiman kehitykseen.

Saarni Learningille tuttuun tapaan Priiman uudistaminen lähti liikkeelle asiakkaidemme toiveista ja tarpeista. Hyvä käytettävyys on ollut meille sydämen asia aivan Priiman alkupäivistä saakka, ja nyt oli aika nostaa visuaalista ulkoasua asiakkaidemme toivomalle tasolle. Kun perusasiat ovat kunnossa, pystytään huomio kiinnittämään visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden rakentamiseen, mikä antaa tilaa oppimiselle ja keskittyy olennaiseen.

Päivitykseen keskittyvä Priima Akatemia Live järjestetään perjantaina 16.12. klo 8.30-9.30. Ilmoittaudu mukaan alla olevan painikkeen kautta. Tervetuloa!

Lisää lukemista

Mikro-oppiminen – kiireisen pelastus vai oppimisen uhka?

Tässä blogitekstissä keskitytään mikro-oppimiseen eri näkökulmista ja pohditaan sen hyötyjä ja haasteita konkreettisten esimerkkien avulla.

Organisaatioiden digi-SWOT

Tässä blogitekstissä pureudutaan organisaation osaamisen kehittämiseen hyvin tunnetun ja SWOT-analyysin avulla.

Asfalttikallio hoitaa työmaaperehdytykset verkkokoulutuksin

Asfalttikallio hankki Priima-oppimisympäristön tehostamaan perehdytyksiä työmaillaan ympäri Suomen.

Tee tekoälystä hyvä renki

Haluan tuoda yhden ehkä varovaisesti kriittisen näkökulman tekoälykeskustelun ja jonkinlaisen pöhinäpuheen keskelle.  Tämän tekstin ydinpointit ChatGPT 4.0:n tiivistäminä:  Tekoäly ja …