Priima Akatemia Live: Priima 3.5

Priima Akatemia Live: Priima 3.5

Priima Akatemia Live -webinaari 23.2.2022 keskittyy Priima 3.5 -päivityksen sisältöön. Tutustutaan havainnollisten esimerkkien avulla päivityssisältöön ja keskustellaan Priiman mahdollisuuksista päivityksen toiminnallisuuksien ja ominaisuuksien näkökulmasta.

Julkaisemme myös Priima Akatemiassa päivityssisältöön keskittyvän kurssin eli osallistumalla webinaariin ja tutustumalla uuteen kurssiin saat helposti ja nopeasti käyttöösi tehopaketin Priiman uusien toimintojen ja ominaisuuksien hyödyntämisestä.

Tervetuloa kuulolle, kysymään ja keskustelemaan!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin alla olevan lomakkeen kautta. Virtuaalitapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, olitpa sitten asiakas tai vasta Priimasta kiinnostunut. Tervetuloa!

Käy tutustumassa tarkemmin Priima Akatemiaan ja Priima Akatemia Liveen. Kannattaa myös kurkata aiemmat tallenteet, sielläkin on tarjolla todella mielenkiintoisia asiakastarinoita!

Etkö päässyt mukaan liveen? Löydät webinaarin tallenteen Priima Akatemiasta!

Lisää lukemista

Alko tuottaa maailmanluokan asiakaspalvelua Priima-oppimisjärjestelmän tuella

Alko halusi parantaa toimintamalliaan henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Kehittämisen tapoja sekä tarpeita digitaaliselle oppimisympäristölle alettiin kartoittaa palvelumuotoiluprosessilla, jossa kuultiin muun muassa sisäisiä sidosryhmiä ja asiakkaita. Priima-oppimisalusta tukee alkolaisten kouluttautumista kohti näitä päämääriä.

Labqualityn koulutusmyynti kasvuun Priima-oppimisympäristöllä

Laadunarviointeja, konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja, sertifiointeja ja koulutuksia tarjoava Labquality auttaa asiakkaitaan osaamisen ja tietotaidon laadunvarmistuksessa muun muassa verkkokurssien avulla.

Kun pelkkä vuosittainen kehityskeskustelu ei riitäkään – mitä tehdä? 

Miten organisaatiossanne seurataan osaamisen kehittymistä? Onko teillä vakiintuneita käytänteitä, joiden avulla pidätte huolen henkilöstön osaamisen ajantasaisuudesta? Varsinkin niin, että osaaminen on TPACK-mallin mukaan monipuolista.

Osaamisen kehittämisen taikasana – miksi

TPACK-mallissa painotetaan vahvasti osaamisen kontekstia. Tietyillä taidoilla on täysin eri painoarvo, kun konteksti muuttuu.