Priima on aito Avainlippu-tuote

Saarni Learningin Priima oppimisalustalle on myönnetty Avainlippu, jonka saavat vain aidosti suomalaiset tuotteet.

Tiesitkö, että Priima oppimisalusta on täysin Suomessa kehitetty tuote? Priimalle on myönnetty kotimaisuuden takaava Avainlippu, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto – The Association for Finnish Work niille tuotteille, jotka ovat aidosti suomalaisia. Meiltä saat paikallista, sinua ymmärtävää asiakaspalvelua, ja asiantuntijamme kulkevat aina rinnallasi innostavan oppimiskulttuurin luomisessa. Muotoilemme palvelun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Kotimainen, turvallinen ja vastuullinen

Priimaa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa ja tietoturva on meille erittäin tärkeä asia. Noudatamme kaikessa toiminnassamme testatusti tietoturvallisia menettelytapoja ja kestäviä, eettisiä toimintaperiaatteita. Palvelumme ja koodimme on energiatehokasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisää lukemista

Löydät nyt Priiman myös Neptonista!

Saarni Cloud -konserniin kuuluvan Saarni Nepton Oy:n Nepton-palvelun kaikilla asiakkailla on jatkossa käytössään Priima Lite -palvelutaso.

Priima päivittyi 4.2-versioon

Päivitimme Priiman 4.2-versioon. Tämä päivitys jatkaa ulkoasu-uudistuksen aloittamaa kehitystä ja nostaa omaa oppimista etualalle.

Inex Partners Oy: Osaamisen seuraaminen helpottui ja manuaalinen työ väheni modernilla Priimalla 

Inex Partners valitsi Saarni Learningin Priima oppimisympäristön turvallisuusperehdytystensä digitalisointiin.

Priima Akatemia Live 31.3.2023

Priima päivittyy 4.2-versioon keskiviikkona 29.3. Päivitys sisältää merkittäviä uudistuksia mm. Priiman työpöydälle, viesteihin ja ilmoituksiin. Päivityksen jälkeen perjantaina 31.3. klo …