Priima on aito Avainlippu-tuote

Tiesitkö, että Priima oppimisalusta on täysin Suomessa kehitetty tuote? Priimalle on myönnetty kotimaisuuden takaava Avainlippu, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto – The Association for Finnish Work niille tuotteille, jotka ovat aidosti suomalaisia. Meiltä saat paikallista, sinua ymmärtävää asiakaspalvelua, ja asiantuntijamme kulkevat aina rinnallasi innostavan oppimiskulttuurin luomisessa. Muotoilemme palvelun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Kotimainen, turvallinen ja vastuullinen

Priimaa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa ja tietoturva on meille erittäin tärkeä asia. Noudatamme kaikessa toiminnassamme testatusti tietoturvallisia menettelytapoja ja kestäviä, eettisiä toimintaperiaatteita. Palvelumme ja koodimme on energiatehokasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisää lukemista

Labqualityn koulutusmyynti kasvuun Priima-oppimisympäristöllä

Laadunarviointeja, konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja, sertifiointeja ja koulutuksia tarjoava Labquality auttaa asiakkaitaan osaamisen ja tietotaidon laadunvarmistuksessa muun muassa verkkokurssien avulla.

Kun pelkkä vuosittainen kehityskeskustelu ei riitäkään – mitä tehdä? 

Miten organisaatiossanne seurataan osaamisen kehittymistä? Onko teillä vakiintuneita käytänteitä, joiden avulla pidätte huolen henkilöstön osaamisen ajantasaisuudesta? Varsinkin niin, että osaaminen on TPACK-mallin mukaan monipuolista.

Osaamisen kehittämisen taikasana – miksi

TPACK-mallissa painotetaan vahvasti osaamisen kontekstia. Tietyillä taidoilla on täysin eri painoarvo, kun konteksti muuttuu.

Monipuolisuus on koko organisaation etu – lisää pedagogista, teknistä ja sisällöllistä osaamista

TPACK-malli osaamisen kehittämisen tukena Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun haluaa kehittää organisaation henkilöstön osaamista kokonaisvaltaisesti? Riittääkö se, että hankitaan uusimmat …