Priima on aito Avainlippu-tuote

Tiesitkö, että Priima oppimisalusta on täysin Suomessa kehitetty tuote? Priimalle on myönnetty kotimaisuuden takaava Avainlippu, jonka myöntää Suomalaisen Työn Liitto – The Association for Finnish Work niille tuotteille, jotka ovat aidosti suomalaisia. Meiltä saat paikallista, sinua ymmärtävää asiakaspalvelua, ja asiantuntijamme kulkevat aina rinnallasi innostavan oppimiskulttuurin luomisessa. Muotoilemme palvelun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Kotimainen, turvallinen ja vastuullinen

Priimaa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa ja tietoturva on meille erittäin tärkeä asia. Noudatamme kaikessa toiminnassamme testatusti tietoturvallisia menettelytapoja ja kestäviä, eettisiä toimintaperiaatteita. Palvelumme ja koodimme on energiatehokasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisää lukemista

Tee tekoälystä hyvä renki

Haluan tuoda yhden ehkä varovaisesti kriittisen näkökulman tekoälykeskustelun ja jonkinlaisen pöhinäpuheen keskelle.  Tämän tekstin ydinpointit ChatGPT 4.0:n tiivistäminä:  Tekoäly ja …

Verkko-oppimisympäristö tukee osaamisen kehittämistä Veikkauksella

Elämyksillään ja peleillään iloa tuottavan Veikkauksen noin 50 omaa pelisalia, Casino Helsinki ja noin 4 000 myyntipistettä ympäri Suomen huolehtivat …

Alko tuottaa maailmanluokan asiakaspalvelua Priima-oppimisjärjestelmän tuella

Alko halusi parantaa toimintamalliaan henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Kehittämisen tapoja sekä tarpeita digitaaliselle oppimisympäristölle alettiin kartoittaa palvelumuotoiluprosessilla, jossa kuultiin muun muassa sisäisiä sidosryhmiä ja asiakkaita. Priima-oppimisalusta tukee alkolaisten kouluttautumista kohti näitä päämääriä.

Labqualityn koulutusmyynti kasvuun Priima-oppimisympäristöllä

Laadunarviointeja, konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja, sertifiointeja ja koulutuksia tarjoava Labquality auttaa asiakkaitaan osaamisen ja tietotaidon laadunvarmistuksessa muun muassa verkkokurssien avulla.