Priima päivittyi 4.2-versioon

Päivitimme Priiman 4.2-versioon. Tämä päivitys jatkaa ulkoasu-uudistuksen aloittamaa kehitystä ja nostaa omaa oppimista etualalle.

Päivitimme Priiman 4.2-versioon keskiviikkona 29.3.2023 klo 18. Tämä päivitys jatkaa ulkoasu-uudistuksen aloittamaa kehitystä ja nostaa omaa oppimista etualalle Priimassa.

Työpöydältä löydät jatkossa oppimiseen ja kouluttamiseen liittyvät olennaisimmat asiat:

  • Kurssit
  • Tehtävät
  • Oppimispolut

Kouluttajilla on esillä näiden lisäksi Suoritukset-näkymä.

Työpöydän Viestit-osio on viety Priiman ylävalikkoon ja jaettu Oma oppiminen ja Viestikeskus -näkymiin.

Viestit ja ilmoitukset ovat löytäneet uuden paikan ylävalikosta. Myös Omat suoritukset, Materiaalit ja kielivalinta ovat siirtyneet profiilikuvakkeen taakse. Aloitussivuilla on lisäksi uusi Omat kurssit -lohko, jonka avulla oppijat voi ohjata oman opiskelun äärelle aiempaaa sujuvammin.

Viestikeskuksesta näkee kurssien keskustelualueille tulleet viestit sekä chat-viestit.

Lisäksi Priimaan on tullut useita muita käyttöä helpottavia toiminnallisia sekä ulkoasullisia uudistuksia, kuten mahdollisuus muuttaa taustaväriä . Priiman ulkoasu-uudistuksen yhteydessä kursseille tuli käyttöön vaaleanharmaa kuvioitu taustakuva. Taustakuva elävöittää kursseja, mutta joissain tilanteissa täysin valkoinen taustaväri voi toimia paremmin. Tämä on tilanne esimerkiksi silloin, kun kurssilla on valkotaustaista kuvitusta tai grafiikkaa. Ulkoasuun liittyen myös Priimassa näkyvät ilmoitukset saivat uudet värit ja eri luonteiset ilmoitukset ovat nyt helppo erottaa toisistaan.

Edellä mainitut ja muut uudet ominaisuudet esiteltiin tarkemmin Priima Akatemia Livessä 31.3. Katso tallenne alta!

Lisää lukemista

Löydät nyt Priiman myös Neptonista!

Saarni Cloud -konserniin kuuluvan Saarni Nepton Oy:n Nepton-palvelun kaikilla asiakkailla on jatkossa käytössään Priima Lite -palvelutaso.

Priima päivittyi 4.2-versioon

Päivitimme Priiman 4.2-versioon. Tämä päivitys jatkaa ulkoasu-uudistuksen aloittamaa kehitystä ja nostaa omaa oppimista etualalle.

Inex Partners Oy: Osaamisen seuraaminen helpottui ja manuaalinen työ väheni modernilla Priimalla 

Inex Partners valitsi Saarni Learningin Priima oppimisympäristön turvallisuusperehdytystensä digitalisointiin.

Priima Akatemia Live 31.3.2023

Priima päivittyy 4.2-versioon keskiviikkona 29.3. Päivitys sisältää merkittäviä uudistuksia mm. Priiman työpöydälle, viesteihin ja ilmoituksiin. Päivityksen jälkeen perjantaina 31.3. klo …