Priima päivittyi 4.2-versioon

Päivitimme Priiman 4.2-versioon keskiviikkona 29.3.2023 klo 18. Tämä päivitys jatkaa ulkoasu-uudistuksen aloittamaa kehitystä ja nostaa omaa oppimista etualalle Priimassa.

Työpöydältä löydät jatkossa oppimiseen ja kouluttamiseen liittyvät olennaisimmat asiat:

  • Kurssit
  • Tehtävät
  • Oppimispolut

Kouluttajilla on esillä näiden lisäksi Suoritukset-näkymä.

Työpöydän Viestit-osio on viety Priiman ylävalikkoon ja jaettu Oma oppiminen ja Viestikeskus -näkymiin.

Viestit ja ilmoitukset ovat löytäneet uuden paikan ylävalikosta. Myös Omat suoritukset, Materiaalit ja kielivalinta ovat siirtyneet profiilikuvakkeen taakse. Aloitussivuilla on lisäksi uusi Omat kurssit -lohko, jonka avulla oppijat voi ohjata oman opiskelun äärelle aiempaaa sujuvammin.

Viestikeskuksesta näkee kurssien keskustelualueille tulleet viestit sekä chat-viestit.

Lisäksi Priimaan on tullut useita muita käyttöä helpottavia toiminnallisia sekä ulkoasullisia uudistuksia, kuten mahdollisuus muuttaa taustaväriä . Priiman ulkoasu-uudistuksen yhteydessä kursseille tuli käyttöön vaaleanharmaa kuvioitu taustakuva. Taustakuva elävöittää kursseja, mutta joissain tilanteissa täysin valkoinen taustaväri voi toimia paremmin. Tämä on tilanne esimerkiksi silloin, kun kurssilla on valkotaustaista kuvitusta tai grafiikkaa. Ulkoasuun liittyen myös Priimassa näkyvät ilmoitukset saivat uudet värit ja eri luonteiset ilmoitukset ovat nyt helppo erottaa toisistaan.

Edellä mainitut ja muut uudet ominaisuudet esiteltiin tarkemmin Priima Akatemia Livessä 31.3. Katso tallenne alta!

Lisää lukemista

Tee tekoälystä hyvä renki

Haluan tuoda yhden ehkä varovaisesti kriittisen näkökulman tekoälykeskustelun ja jonkinlaisen pöhinäpuheen keskelle.  Tämän tekstin ydinpointit ChatGPT 4.0:n tiivistäminä:  Tekoäly ja …

Verkko-oppimisympäristö tukee osaamisen kehittämistä Veikkauksella

Elämyksillään ja peleillään iloa tuottavan Veikkauksen noin 50 omaa pelisalia, Casino Helsinki ja noin 4 000 myyntipistettä ympäri Suomen huolehtivat …

Alko tuottaa maailmanluokan asiakaspalvelua Priima-oppimisjärjestelmän tuella

Alko halusi parantaa toimintamalliaan henkilöstönsä osaamisen kehittämisessä. Kehittämisen tapoja sekä tarpeita digitaaliselle oppimisympäristölle alettiin kartoittaa palvelumuotoiluprosessilla, jossa kuultiin muun muassa sisäisiä sidosryhmiä ja asiakkaita. Priima-oppimisalusta tukee alkolaisten kouluttautumista kohti näitä päämääriä.

Labqualityn koulutusmyynti kasvuun Priima-oppimisympäristöllä

Laadunarviointeja, konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja, sertifiointeja ja koulutuksia tarjoava Labquality auttaa asiakkaitaan osaamisen ja tietotaidon laadunvarmistuksessa muun muassa verkkokurssien avulla.