Mikä on tärkeämpää kuin oppiminen?

Meiltä saat mutkattomat tavat ja työkalut digitaaliseen oppimiseen ja osaamisen johtamiseen. Autamme sinua myös osaamisen tuottamisen prosessissa sekä tarvittaessa sisältöjen suunnittelussa ja tuottamisessa. 

Turvallisella, kotimaisella ratkaisulla, paikallisella asiakaspalvelulla. 

Priima – mutkaton oppimisympäristö. 

Priima

Verkkokurssien luominen ja opiskelu ei voisi olla helpompaa.

Totara

Toteuta kaikki oppimiseen, osallistamiseen ja osaamiseen liittyvät toiminnot yhdessä palvelussa.

Oppiminen ja osaaminen vaatii johtamista.

Priima oppimisalustan avulla tehostat osaamisen strategiasi viemistä käytäntöön. Tehokkaat osaamispolut auttavat henkilöstöä saavuttamaan oikean osaamisen oikeaan aikaan.

Turvallinen ja vastuullinen.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme testatusti tietoturvallisia menettelytapoja ja kestäviä, eettisiä toimintaperiaatteita. Palvelumme ja koodimme on energiatehokasta.

Liity aktiiviseen asiakasyhteisöön.

Priiman ympärillä toimii aktiivinen asiakasyhteisö, johon sinäkin tervetullut. Yhteisö jakaa kokemuksia, hyviä käytäntöjä ja vaikuttaa osallistumalla Priiman kehittymiseen.

Paikallinen, sinua ymmärtävä asiakaspalvelu.

Asiantuntijamme kulkevat kanssanne matkan mutkattoman oppismiskulttuurin luomiseen, oppimisen innostavan flown mahdollistamiseksi. Muotoilemme palvelun sopimaan juuri sinun tarpeisiisi.

Olemme osa edistyksellistä SaaS-yhteisöä.

Saarni Cloud on SaaS-palveluita tarjoava ohjelmistokonserni. Henkilöstöhallinnon, oppimisen, työajanseurannan, taloushallinnon ja analytiikan palveluitamme käyttää 400 000 henkilöä Suomessa ja Pohjois-Euroopassa. Eri toimialoilla toimivia asiakasyrityksiä konsernilla on jo yli 1 000. 

Caruna Logo.svg.png
Varma Logo Png 1.png
Marttiini Logo Slogan Black XL 1.png
Aseman Lapset Logo 1.png
Terveystalo.png
Leader Logo Best For You.jpg
Espoo Logo.png